Utbildad Biocomterapeut


VEM ÄR JAG?

Jag heter Markus Johansson och är utbildad bicomterapeut sedan 2010. Till en början var det fokus på mycket allergier som orsakade luftburna problem och besvär med mage/tarm. Med åren så har jag breddat det jag behandlar. De som kommer och vill ha hjälp är allt ifrån utbrändhet, allergier, mage/tarm besvär, hudbesvär, smärtor, rygg och nackbesvär, hormonella besvär och mentala och emotionella obalanser med mera.

Det spelar ingen större roll vilka besvär du har. Jag jobbar med de blockeringar samt belastningar som påverkar kroppen. Det som då skapas är en hälsoeffekt och kroppen självläker varvid symtomen blir bättre till helt bra.

MIN HISTORIA

Första gången jag kom i kontakt med allergibehandling var i Halmstad på Hälsa och relationer där jag sökte för en mage som inte kändes bra och återkommande förkylningar som inte aldrig blev riktigt bra. Det visade sig att jag hade överkänslighet mot mjölkproteinet och har överväxt på en svamp som heter
candida.

Efter cirka 10 behandlingar var jag besvärsfri och andra symptom som inte hade med magen att göra försvann. Allergibehandlingen var avslappnande och ibland somnade jag till när jag låg på britsen medans maskinen fick göra sitt jobb. De små problem som jag hade är obetalbart att ha blivit av med. Kunde bara ana hur underbart det kan upplevas för en som har till exempel en bevärlig pollenallergi att bli besvärsfri. Det jag inte viste då är att man kunde bli av med så himla många fler symtom än så. Det vet jag nu….

Jag blev färdigutbildad Bicomterapeut 2011 och det var även då jag startade mitt företag Allerga. Idag arbetar jag 100% som Bicomterapeut och jag utbildar även nya Bicomterapeuter i hela Sverige.